Dumbbells

Gepubliceerd jul. 08, 22
7 min read

Gorillasports - Alles Voor Jouw Homegym

Beweeg nu eerst je linkerhand naar je linkerschouder en daarna je rechterhand naar je rechterschouder. Je gebruikt je ellebogen alleen als scharnier. Op deze manier zorg je dat je de biceps goed isoleert en maak je het extra zwaar voor jezelf. Voer weer 3 sets van 12 uit en maak de sets eventueel steeds zwaarder.

Hieronder benoemen we twee dumbbell oefeningen voor de triceps die wij graag doen. Dumbbell tricep extensions Ga rechtop staan en houd een dumbbell vast in je rechterhand. Deze hand houd je achter je hoofd, waarbij je je elleboog in een hoek van 90 graden probeert te houden. Je houdt je bovenarm stil en strekt je arm bijna volledig uit, waarbij je elleboog op dezelfde plek blijft - De juiste sportvloer kiezen voor je (home) gym.

Veilig Sporten Tijdens De Corona Crisis In De Sportschool - GORILLASPORTSThuis Fitness Materiaal

Op deze manier isoleer je de spier waar je aan wil werken, namelijk je triceps. Je houdt het gewicht heel even op deze plek vast en laat je hand daarna weer gecontroleerd zakken. Voer deze beweging 12 keer per set uit en voer met beide armen 3 sets uit. Je kunt deze oefening ook met twee handen tegelijk uitvoeren, zodat je beide armen tegelijk traint en je het wat makkelijker maakt voor jezelf.

Home Gym

In onze ogen onterecht. Het is een dumbbell oefening voor de triceps die net even anders voelt dan de tricep extension. Ga plat op een bankje (of op de grond) liggen en pak in beide hand een dumbbell. Strek je armen uit maar zet ellebogen niet op slot. De handpalmen laat je naar buiten wijzen.

Buikspieroefeningen met dumbbells zorgt voor die prikkels. Dumbbell crunches Ga op de grond liggen (pak er een fitnessmat bij) en zet je voeten plat op de grond voor extra stabiliteit. Pak een dumbbell met beide handen vast. Houd deze met gestrekte armen recht boven je ter hoogte van de borst.

Je Eigen Home Gym Maken - gorillasports.nlDe 5 Beste Ideeën Voor Je Home Gym

Houd deze positie kort vast en beweeg dan rustig terug naar de beginpositie. Span tijdens de hele beweging de buikspieren goed aan. Spiergroep: buikspieren, Sets: 4-5Herhalingen: 15-20 Dumbbell side bend De side bend is een fijne oefening voor de schuine buikspieren. Ga op de grond staan met de voeten op heupbreedte uit elkaar.

Sportvloer En Fitnessvloeren Online Goedkoop Bestellen

Fitnessartikelen - Sportwinkel - GorillasportsDumbbells Set

Laat het gewicht langzaam zijwaarts zakken zodat je spanning voelt in je schuine buikspieren. Beweeg daarna weer terug en doe het gewenste aantal herhalingen. Wissel daarna van kant. Houd je schouders en borst zo recht mogelijk, de buikspieren moeten het werk doen. Spiergroep: buikspieren, Sets: 4-5Herhalingen: 15-20Hopelijk heb je na het lezen van dit artikel een goede basis vanuit waar je lekker aan de slag kunt met je dumbbells.

Hierbij is het wel belangrijk om in je hoofd te houden dat de techniek belangrijker is dan hoe veel gewicht je op kunt tillen! Als de techniek goed is, komt de rest vanzelf. 5 Tips voor het maken van een homegym. Kun je niet meer wachten om aan de slag te gaan met een set dumbbells? Kijk dan eens tussen onze gewichten, daar kun je onze dumbbells kopen.

Heb jij ook genoeg van de overvolle en zweterige sportscholen? Dan is een installeren wel een goede optie. Maar een maken op jouw maat kost veel tijd en moeite. Je moet namelijk zelf een samenstelling maken van alle toestellen die je zou willen en daarna zelf aankopen (sports shop). Wij willen jou daar graag bij helpen.

Krachtapparatuur En Totale Home-gym Setups

Perfecte homegym samenstellen Eerst en vooral moet jij jezelf . Hoe groot is mijn beschikbare ruimte? Hoe fanatiek wil ik ermee bezig zijn? Wil je of wil jij je op focussen? Dit zijn allemaal zaken die je zou moeten weten alvorens je alle fitnessmateriaal voor thuis gaat aankopen. Wat je voorkeuren ook zijn, wij geven onze ingrediënten voor Krachttoestellen voor jouw thuisgym Wanneer je aan fitness denkt, is het vaak krachttraining dat als eerste bij de mensen naar boven komt.

Dumbbells Eerst en vooral zijn er de . Dit zijn ongetwijfeld één van de meest gekende en populaire krachttoestellen. Zij mogen dan ook niet ontbreken in jouw fitnessruimte. Met deze dumbells kan je uitvoeren die het hele lichaam kunnen trainen. De is daar zeer geschikt voor. Deze set bestaat uit 10 paren dumbells en rollen niet weg als je ze op de grond legt. Home Gym Extra - IEDEREEN FIT EN GEZOND.

Gorillasports - Alles Voor Jouw Homegym - GorillasportsHome Gym - Gorillasports

Het zou natuurlijk ook geen homegym zijn als je geen rek zou hebben om jouw dumbells op te bergen. 30mm halterschijven. Wij raden daarvoor het aan. Squat Rack Een mag zeker ook niet ontbreken in jouw thuisfitness. Dit toestel is zeer en je kan er met heel wat verschillende attributen jouw. Wij raden de aan.

Krachtstation Of Homegym Kopen? Check De Top 10!

Halterstang set Bij dit squat rack kan je dan ook een set bijvoegen. sports winkels. De is zeer geschikt om die rol te vervullen. Een halter kan je natuurlijk ook zonder squat rack gebruiken, maar het is een zeer nuttige toevoeging. Bovendien is het veiliger om met zwaardere halters een power rack te gebruiken.

Het is een . Je kan bijvoorbeeld de dumbells en de halters gebruiken om op de halterbank . Wij raden daarom de aan. Met deze bench kan jij jouw spieren in verschillende posities trainen dankzij zijn Vloertegels Voor de veiligheid tijdens het sporten en jouw fitnesstoestellen thuis is het ook zeker aan te raden om te installeren.

Zo gaan ook de toestellen zelf langer meegaan als ze niet op een harde vloer vallen. Cardiotoestellen voor jouw homegym Naast een homegym voor krachtraining is natuurlijk ook van belang in jouw fitnessruimte. De selectie cardiotoestellen die wij aanraden, vind je hier: Loopband De is uiteraard een van de meest gekende cardiotoestellen en mag dus ook niet ontbreken in jouw perfecte homegym (De juiste sportvloer kiezen voor je (home) gym).

Krachtstation Of Homegym Kopen? Check De Top 10!

De is ideaal voor om trainingen op te bouwen, maar ook geschikt voor die al een stapje verder willen gaan. Ze hebben namelijk die je eenvoudig kan volgen. Hometrainer Een ander cardiotoestel dat in elke thuisfitness hoort, is een . Dit toestel is ideaal om je op te bouwen (Homegym Krachtstation - Fitness Shop Sport En Fitness) - De online sportwinkel! Koop fitness. De is een ideale hometrainer om intensief te gebruiken.

Smart Spinningfiets Als je van lange intensievere trainingen en intervaltrainingen houdt, is een zeker aan te raden voor jouw homegym. De staat bekend als . Je kan deze fiets ook koppelen aan platformen als Dit geeft nog een extra touch aan je trainingen plus de Zbike is de enigste in zijn klasse die de weerstand automatisch aanpast aan de hellingen.

Crosstrainer Sport je thuis liever met een beperkte belasting voor je gewrichten? Dan is een wellicht een goede toevoeging aan jouw fitnessmateriaal voor thuis. Met een crosstrainer doe je een . De is dan een prima toestel om je crosstrainingen mee af te werken - dumbbells. Het toestel heeft allerhande programma’s en gaat zelf ook aangeven wat je moet doen, naargelang de doelstelling die je hebt ingesteld.

Sportschool - De Thuis Sport

zijn hier zeker aan te raden. Die zijn . Wij raden de aan. Die is watergeremd en combineert ergonomie met comfort voor een . Bezoek onze showroom Nu is het Afhankelijk van wat je doelstellingen precies zijn, stel jij jouw samen. Zij het met meer krachttoestellen of met meer cardiotoestellen, you choose! Je kan natuurlijk altijd vrijblijvend of eens Wij staan altijd paraat om jou te helpen om de beste fitnessruimte bij jouw thuis samen te stellen.Producten worden geladen.. - GorillaSports - Alles Voor Jouw Homegym. Niet gevonden wat je zocht?

Navigation

Home

Latest Posts

Samen Met Een Personal Trainer Werken

Published Jan 20, 23
6 min read

Keto Dieet: Uitleg, Schema, 9 Recepten

Published Jan 10, 23
7 min read

Body2coach

Published Jan 03, 23
6 min read